Sök och boka kurs

Bli kund hos oss

Arbetar du åt ett väg- , sjöfarts eller järnvägsföretag och behöver gå kurs? Då behöver vi först lägga upp ditt företag som kund och sedan skapas ett personligt medarbetarkonton åt dig som ska gå kurs.

Är du ännu inte kund hos oss?

Som medarbetare hos ett väg-, sjöfarts eller järnvägsföretag behöver du kanske kompetensutveckla dig eller gå kurs får att få en viss behörighet. För att kunna skapa ett användarkonto och enkelt boka dig på och gå kurs behöver ditt företag eller din arbetsgivare först vara företagskund hos oss. Är din arbetsgivare redan kund? Kontakta din chef eller HR-avdelning för att få reda på hur du skapar ett användarkonto. 

Har din arbetsgivare ännu inte ett företagskonto hos oss? Då behöver en ansvarig kursbeställare börja med att fylla i nedan formulär så återkommer vi till denne inom kort. 

Formulär

I takt med att nya medarbetare anställs kan ni själva skapa och lägga upp nya medarbetare kopplat till er företagsprofil hos oss. För att göra det behöver ni begära att få en självregistreringskod av oss. Svara ja på nedan fråga om ni önskar skapa egna medarbetarkonton så får ni en kod och vidare instruktiuoner av oss så snart vi lagt upp ert företag. 

Önskar ni skapa nya medarbetarkonton? (Valfri)

Vi samlar in personuppgifter för att kunna hantera ditt ärende.

Läs mer om hur Trafikverksskolan hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.