Sök och boka kurs

Vi skräddarsyr kurser för ditt företag

Visste du att vi kan skräddarsy kurstillfällen på kurser i vårt utbud efter ditt företags specifika behov? Vi anpassar tid, plats och upplägg för era medarbetare till ett förmånligt offertkurspris.

Vi anpassar tid, plats och upplägg

Vi vet att företag ofta har olika förutsättningar för att skicka sina medarbetare på kompetensutveckling och att våra öppna tillfällen ibland krockar med er kärnverksamhet. Då kan det vara bra att veta att vi kan anpassa hela kurser eller specifika tillfällen efter när era medarbetare har möjlighet att vidareutbilda sig. 

Ni har kanske fler medarbetare som behöver gå samma kurs vid samma tillfälle och helst ser att de slipper resa. Om förutsättningarna finns kommer vi gärna till er, eller till en lokal nära era medarbetares arbetsplats, eller så kan kursen ges på distans. Ni har kanske också specifika behov kring vilka utbildningsdelar som ert företag behöver gå in lite djupare på, då kan vi anpassa tillfället efter detta. Dessutom blir kursdeltagarpriset mer förmånligt och ni kan ändra i deltagarlistan fram till själva tillfället utan extra kostnad.

Inte kund ännu?

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktvägar till vår kundstödsfunktion samt till personer med specialkompetens inom utvalda utbildningsområden.