Sök och boka kurs

Kom och träffa blivande järnvägstekniker och ingenjörer!

Den 16 november arrangerar Trafikverksskolan i Ängelholm årets mötesplats för er i järnvägsbranschen och våra blivande järnvägstekniker och ingenjörer. Anmäl ditt företag till arbetsmarknadsdagen 2023!

Ett årligt rekryteringsevenemang

Just nu pågår våra Yh-utbildningar till kontaktlednings-, ban- och signaltekniker samt järnvägs- och gymnasieingenjörsutbildningarna vi har tillsammans med LTH och Ängelholms gymnasieskola. (Läs mer om utbildningarna längre ner på sidan). Varje år bjuder vi in er i branschen till en dag för att möta våra studerande och då förhoppningsvis träffa era blivande medarbetare.

Upplägg, tid och plats

Arbetsmarknadsdagen äger liksom tidigare år rum i Järnvägens museum på Trafikverksskolans område i Ängelholm. Under förmiddagen arrangeras en mässa i museets utställningshall och parallellt har ni möjlighet att hålla företagspresentationer på 10 minuter vardera. Anmäl företagspresentation i anmälan. Observera att vi har begränsat med tid och därmed begränsade platser. Under mässan kan ni duka upp med information i era montrar. Här har ni också möjligheyen att träffa de studerande och berätta närmare om er verksamhet, eventuella praktikplatser och lediga tjänster. Under mässan bokar ni även speeddates med de studerande

Alla utställare bjuds på lunch i Restaurang Rallaren och därefter arrangeras speeddates. Här har ni ännu en möjlighet att på tu man hand lära känna de studerande under korta 10-minuters intervjuer. Dagen avslutas klockan 16.00.

Vad kostar det att medverka?

Företagsavgiften är 1500 kr (exkl moms). Då ingår utställningsplats, speeddate arrangemang samt för-, eftermiddagsfika och lunch för två personer. Är ni fler än två utställare från ert företag kan extra lunch och fika beställas för 200 kronor per person. 

Vi ser fram emot en rolig och givande dag. Välkomna till Ängelholm!


Anmäl dig här

Anmäl ditt företags medverkan senast den 20 oktober.
Du får sedan mer detaljerad information om upplägg och tidsschema via e-post cirka en månad innan själva arbetsmarknadsdagen äger rum. 


Vi samlar in personuppgifter för att kunna hantera ditt ärende.

Läs mer om hur Trafikverksskolan hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Mer om våra järnvägsutbildningar 

Kontakta oss

Malin Nyman

Marknadsansvarig

Telefon: +46 10-124 30 56