logo
Skip Navigation Links

Välkommen till Trafikverksskolan!

Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet och ledande utbildare inom infrastruktursektorn. Vi utbildar privata väg- och järnvägsaktörer på alla nivåer och erbjuder också längre studiemedelsfinansierade utbildningar i samarbete med Lunds Tekniska Högskola, Myndigheten för yrkeshögskolan och Ängelholms Gymnasieskola. Dessutom tillhandahåller vi all intern utbildning till Trafikverket.
Läs mer om våra utbildningar i menyn här ovanför.

Nyheter


Sista chansen att söka Yh-banteknik!

  2019-05-23
Glöm inte att ansöka till höstens Yh-utbildning inom banteknik.
Sista ansökningsdag är 31 maj.

Läs mer och ansök här


Är du vår nya signaltekniklärare?

  2019-05-21
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning inom det signaltekniska/teletekniska området inom järnväg där stor fokus framöver kommer att vara inom digitalteknik och IP kommunikation som datorställverk och ERTMS samt nya vägskyddssystem.

Läs mer om tjänsten här


Ett år med kurser

  2019-05-16
Nu kan du och ditt företag enklare planera för era kommande utbildningsinsatser ett år framåt. På trafikverksskolan.se hittar du det totala kursutbudet med planerade kurstillfällen som numera löper över 12 månader, till skillnad från tidigare halvårsvis planeringshorisont.

Läs hela artikeln här