• Yh-utbildningar

Ett års heltidsstudier – en kort väg till ett varierande jobb med bra lön. Välj Bantekniker, Kontaktledningstekniker, Signaltekniker eller Lokförare

Utbildningen kan ge mig mitt framtida drömyrke med chansen att bidra till samhällsutvecklingen, möjlighet att göra karriär och så klart en riktigt bra lön.”

/Jasmin Svenonius,Yh-studerande signalteknik

Bantekniker  Kontaktledningstekniker Signaltekniker  Lokförare

Järnvägsingenjör vid LTH

Järnvägen är framtiden! I samarbete med Lunds Tekniska Högskola ger vi på Trafikverksskolan en 3-årig högskoleutbildning till järnvägsingenjör.

Jag gillar det tekniska och matematiska. Läsa är inte något för mig men att räkna tycker jag är superroligt. Utbildningen var väldigt bred och vi fick insyn i många av järnvägens delar.”

/Felicia Ascard, järnvägsingenjörsstudent

Järnvägsingenjör

Ladda ner
    Broschyr

Gymnasieingenjör

I samarbete med Ängelholms Gymnasieskola genomför Trafikverksskolan ett fjärde år på Teknikprogrammet. Inriktningen är så klart järnväg.

Mycket bra och engagerade lärare. De förbereder oss för arbetslivet. Att dessutom få vara ute på praktik och knyta kontakter är en enorm fördel.”

/Timothy Olofsson, studerande gymnasieingenjör

Gymnasieingenjör