logo
Skip Navigation Links

Inför kursen

När du ska gå en kurs hos Trafikverksskolan finns det några saker som är bra att känna till. Här kan du läsa om vad som är bra att känna till inför din kursstart.

Så anmäler du dig till en kurs
Här på vår hemsida hittar du ett stort utbud av aktuella kurser. När du hittat kursen du vill gå väljer du "klicka för att anmäla" på kurssidan för att komma till bokningsformuläret. Fyll i så mycket information som möjligt så blir hanteringen av din bokning mycket effektivare.

Så snart bokningen är skickad får du en anmälningsbekräftelse till den e-postadress du angett. Cirka fyra veckor innan kursstart skickar vi en kurskallelse med information om plats, lärare och annan viktig information.

Om en kurs är fullbokad hamnar du på väntelista. Om någon avbokar sig får personen som står först på väntelistan ett mejl med information om att en plats blivit tillgänglig. Tänk på att du bara har två dagar på dig att bekräfta eller avböja din plats innan den erbjuds nästa person på tur från väntelistan.

Hittar du inget tillfälle som passar dig kan du göra en intresseanmälan. Så snart nya tillfällen läggs upp kontaktar vi dig.

Du som bokat hotellövernattning i Ängelholm
Har du bokat hotellövernattning i Ängelholm i samband med kursbokningen? Då får du ett separat mejl med hotellbokningsbekräftelsen. Tänk på att ta med denna bekräftelse när du checkar in. Behöver du avboka kursen måste du också avboka hotellet separat. Detta gör du genom att mejla till oss.

Om du behöver avboka

Om du får förhinder och inte kan delta på den kurs du bokat gäller följande avbokningsregler:

Våra avbokningsregler
Kostnadsfri avbokning fram till 29 dagar innan kursstart.
Vid avbokning 28-14 dagar före kursstarten debiteras 50% av kursavgiften.
Vid avbokning 13-0 dagar före kursstarten debiteras hela kursavgiften.

Överlåt din plats
Du kan överlåta din plats till en annan kursdeltagare. Då överlåter du också avgiften till den nya deltagaren. Meddela oss ersättarens namn och kontaktuppgifter senast dagen innan kursstart för att överlåta din plats.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in ett kurstillfälle vid för få deltagare.
Vi ersätter inte deltagarens kostnader för resor och logi i samband med avbokning.
Kontakta oss gärna för frågor om våra avbokningsregler.

Vi är tacksamma om du skriftligen meddelar oss eventuella förändringar och avbokningar för att undvika missförstånd

Priser

Priserna avser kurser som genomförs innevarande år. Våra priser regleras årligen. Alla kurspriser är exklusive moms om inget annat anges.